Lleida
14/27° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria no veu problema en què ICG i Ilerdauto comparteixin l'ús publicitari del Barris NordEl consistori buscarà una solució amb els clubs


La Paeria no veu cap problema en què ICG Força Lleida i Ilerdauto Pardinyes comparteixin l'explotació publictaria del Barris Nord i ajudarà a buscar una fórmula perquè això sigui possible.

"No veiem cap problema i segur que trobarem la solució. Es tracta d'una instal·lació municipal que comparteixen diversos clubs i haurem d'estudiar la forma que uns i altres puguin tenir els seus espais publicitaris ". Així s'expressava el regidor d'esports, Sergio González, després de la reunió que va mantenir amb l'alcalde, Miquel Pueyo, amb representants del Força Lleida.

El president de l'entitat, Felix González, al costat del directiu Albert Aliaga, van traslladar al nou consistori el projecte de l'entitat i van parlar de present i futur. Un altre dels temes que hi havia sobre la taula era la subvenció plurianual que va signar l'entitat amb l'anterior equip de govern, tot i que no es va tractar a fons.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats