Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria regula la presència de públic en recintes esportius a l'aire lliureCada 15 dies hi haurà una revisió


L'Ajuntament de Lleida ha elaborat un protocol general d'autorització de presència de públic a les instal·lacions esportives municipals a l'aire lliure.

La regulació es refereix a camps de futbol, ??pistes de petanca, camp de tir amb arc, circuits d'autocross, motocròs i automodelisme, rocòdrom exterior, velòdrom, etcètera.

Seguint les recomanacions de les autoritats competents, les normes s'han de revisar cada 15 dies en funció de l'evolució de la situació de la pandèmia.

L'objectiu de l'protocol és donar a conèixer a tots els clubs i entitats esportives de Lleida les indicacions i normes a complir, per poder celebrar les activitats esportives amb les màximes garanties de seguretat i higiene. En termes generals, no s'autoritza la presència de públic a "entrenaments" (sí es permet l'entrada / acompanyament d'esportistes i / o menors d'edat amb un adult fins on hi hagi el responsable de club, entrenadors, etc).

Sota els principis de responsabilitat i prudència, es permetrà l'accés de públic seguint les mesures d'higiene i seguretat. El Camp d'Esports tindrà un protocol específic. Mascareta, higiene de mans i controls de temperatura seran exigits. A més, s'haurà de respectar sempre la distància de seguretat d'1,5 metres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats