Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


La primera Festa de l’Esport del Col·legi Lestonnac rep una excel·lent acollidaEls alumnes van gaudir d’un matí esportiu per mostrar les seves habilitats


El passat dissabte dia 15 el col·legi Lestonnac l’Ensenyança va celebrar la primera festa de l’esport de la seva història. En aquesta jornada tots els alumnes van gaudir d’un matí esportiu en el que van poder mostrar totes les seves habilitats adquirides durant els entrenaments del curs de les seguents modalitats esportives; gimnàstica rítmica, funky, patinatge, iniciació esportiva, futbol sala i voleibol.

L’objectiu d’aquesta festa de l’esport és fomentar l’activitat física, el treball en equip, la disciplina que comporta qualsevol esport; ajudar a educar persones pel futur de la nostra societat i potenciar l’estil de vida saludable per part dels nens i nenes de l’escola. Cal destacar la bona organització de tots els actes i l’ambient lúdic i emotiu que es va viure, així com la col·laboració dels col·legis Episcopal, Espiga i els clubs Vòlei Balafia i Cecell que van participar competint amistosament amb els alumnes del col·legi Lestonnac.

Tots els participants varen ser obsequiats amb diferents peces de fruita, una samarreta corporativa, entre altres detalls. El col·legi Lestonnac desitja que aquesta hagi estat la primera de moltes altres festes de l’esport que aportin valors positius a l’alumnat.

FOTO: Col·legi Lestonnac

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats