Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


L'AEM ampliarà les grades del camp amb 300 seientsSergio González, nou regidor d'Esports, deixa la presidència de l'entitat en mans de Carles Sisteré


"Sempre portaré l'AEM al cor", va dir el president sortint al acomiadar-se del club. Visiblement emocionat va deixar ahir la presidència Sergio González pel seu recent nomenament com a regidor de Esports a la Paeria. La importància del seu nou càrrec no és compatible amb les seves tasques com a president de la Secció Esportiva AEM.

González va voler llegir una carta de comiat per agrair la tasca del club durant la seva trajectòria com a president. Entretallat per l'emoció, el president sortint va assegurar que sempre portarà al club en el seu cor. A més va voler tenir unes paraules amables amb la junta directiva i tots els que van ajudar el club a "estar més viu que mai". Per a González l'AEM és tot un referent social a nivell lleidatà i català.

Preguntat per si hi haurà una segona etapa com a president del club, no va descartar en cap moment tornar d'aquí a uns anys. Tot i així, ara es vol centrar amb la seva nova tasca que s'espera que duri molts anys. A més, hauria de comptar de nou amb l'aprovació del club en el cas que volgués tornar.

La nova presidència l'ocuparà Carles Sisteré que ha estat durant molt de temps a la junta directiva. Sistiré es va mostrar molt emocionat també pel seu nomenament i ha destacat el seu compromís amb el club en aquesta nova etapa. A més va destacar que en la nova junta directiva hi haurà també dones i nova generació. El nou president va assegurar que accepta el nou lloc sense pors i molt confiat amb el club al complet. Els seus objectius són mantenir l'equip femení a Primera B però també augmentar els èxits de la resta dels equips com els dels juvenils masculins, entre d'altres.

L'AEM ampliarà la graderia amb 300 seients més perquè tothom pugui gaudir dels partits de Primera B de l'equip juvenil femení. La decisió es va prendre fa ja uns mesos, després de conèixer que estarien en la nova categoria. La resta d'instal·lacions estan en les condicions necessàries per estar en aquesta lliga, segons el mateix club. Els nous seients uniran les dues grades que ja eren al costat oest del camp. Tot i que no van explicar quan començaran aquestes importants obres d'ampliació. Tot i així, no van donar a conèixer detalls en referència als socis o els preus de les entrades per veure els partits. Segons ha confirmat la directiva del club, estan esperant la documentació la Federació.

Pel que fa a la plantilla, el president sortint, Sergio González, va assegurar que hi haurà, almenys cinc, fitxatges en l'equip femení per poder competir millor a Primera B. Tot i que no van donar cap nom, la junta directiva donarà una roda de premsa a les pròximes setmanes per donar a conèixer detalls de la nova temporada com la plantilla, el preu de les entrades, etc. El pressupost de la SE AEM per a la nova temporada és d'entre 160.000 € a 180.000 € sense donar a conèixer més detalls sobre patrocinadors, diners donat per la Federació ni la col·laboració que faran les institucions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats