Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h


L'altra 'factura' del virusVelòdrom i pistes de les Basses se segueixen deteriorant


El confinament també està passant factura a les instal·lacions esportives de la ciutat, algunes de les quals ja estaven molt deteriorades abans de la crisi. El velòdrom segueix agonitzant ia les pistes d'atletisme de Les Basses la naturalesa segueix avançant.

El cas més preocupant és el del recinte per ciclisme. Si abans del confinament les queixes dels usuaris eren constants, ara s'han multiplicat a través de les xarxes socials.

Les males herbes continuen creixent, la pista se segueix esquerdant i el que no canvien són els botellons que se segueixen realitzant a la instal·lació durant aquests dies. Alguns usuaris denunciaven que "ja podem dir que les pluges d'aquests dies han anat molt bé per a les plantacions del Velòdrom. La molsa a poc a poc va canviant el color de l'asfalt i la pista és impracticable a causa de la vegetació, els forats i esquerdes que tenim actualment. Seguim tenint botellón, ahir a la tarda (divendres) ens vam tornar a trobar xeringues dins dels vestuaris i llaunes de begudes alcohòliques".

En les instal·lacions de Les Basses la situació no arriba a aquests límits, però la falta de manteniment comença a traduir-se també en un improvisat camp de flors al centre.

Des de la Paeria s'intenta controlar les instal·lacions, però la naturalesa segueix el seu curs envaint les dues pistes.

Camp d'Esports i Annex resisteixen

El Camp d'Esports i el Annex estan sobrevivint al 'coronavirus gràcies al manteniment que realitza l'empresa Royal Verd i costeja el Lleida Esportiu.

Després de la instal·lació de la nova gespa de l'estadi va quedar pendent l'adjudicació del manteniment per part de la Paeria, però el president de l'entitat, Albert Esteve, ja va denunciar en la seva última roda de premsa que no s'ha avançat en aquest sentit.

D'aquesta manera, està sent el club qui, encara que per sota del cost de mercat, està abonant a Royal Verd els treballs que realitza perquè el Camp d'Esports se segueixi conservant tot i les peculiaritats del clima lleidatà. De la mateixa manera se segueix cuidant l'Annex, on s'han realitzat una sèrie de millores en els últims temps per ressuscitar-lo.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats