Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


L’Andorra, campió de la Lliga Catalana ACB al Barris NordL’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, lliura el trofeu de la Federació Catalana de Basquetbol als campions, que s’han imposat per 94-76 al Barça Lassa


El MoraBank Andorra s’ha proclamat campió de la Lliga Nacional Catalana ACB 2018, que s’ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Barris Nord, en derrotar al Barça Lassa per 94-76. El conjunt del Principat ha estat en tot el partit superior al seu rival, en estar molt més encertat en el llançament a cistella, en el joc interior i sobretot en defensa.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha estat l’encarregat de lliurar el trofeu de La Federació Catalana de Basquet al capità de l’equip campió al finalitzar el partit, durant el qual ha estat acompanyat de la regidora d’Esports, Montse Parra, que també ha participat en el lliurament de medalles als participants. Per la seva part, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueres, també ha lliurat la Copa Generalitat de Catalunya als campions del torneig.

Durant la mitja part de la final, el paer en cap ha tingut un reconeixement pel president de la Federació Catalana, Joan Fa, amb qui l’Ajuntament de Lleida ha organitzat aquesta competició.

El jugador del MoraBank Andorra Michelle Vitali ha estat guardonat amb el trofeu MVP de la Lliga Nacional Catalana.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats