Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Laporta demana eleccions i anuncia que es presentaria"Qui vulgui recuperar el model de club per tornar a fer història, si ho vol, em podrà votar"


El que va ser president del FC Barcelona del 2003 al 2010, Joan Laporta, va demanar a la junta directiva de l'entitat que convoqui eleccions aquest estiu, i va anunciar que ell es presentaria a aquests eventuals comicis. "Per cert, ¿la directiva no volia convocar eleccions aquest estiu? Doncs que ho faci. Estic disposat a presentar-me, i qui vulgui recuperar el model de club per tornar a aconseguir la glòria per fer història, si ho vol, em podrà votar. Visca el Barça! ", va escriure a Twitter.

Aquesta petició de Joan Laporta s'uneix a la crítica que l'expresident havia dirigit a la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu, en un altre missatge en aquesta mateixa xarxa social, en què assegurava que l'equip de govern del club "ha abandonat la filosofia que va fer del Barça una referència mundial ".

Laporta, després d'abandonar el Barça en concloure el seu segon mandat en l'any 2010, ja es va presentar a altres comicis en l'estiu de 2015, però Bartomeu va aconseguir revalidar els seus poders.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats