Lleida
20/37° C (sol)
97% 26 km/h


L'àrbitre suspèn el Tàrrega-Vista Alegre en témer per la seva integritatEl president blaugrana Gerard Caro afirma que el club recorrerà l'acta


Tàrrega, 1: Oliveros, Salinas, Solé, Vargas (Alarcón, 65’), Enriquez, Molina, Jonathan, Verdés, Escamilla, Martínez y Sabouni.

Vista Alegre, 2: Egea, Peñas, Garcia, Muñoz, Marce, Muñoz, Peralta, RAmon, grimau, Cazorla y Campos.

Goles: 1-0 m. 22 Jonathan; 1-1, m. 34 Muñoz y 1-2, m. 52 Cazorla.

L'àrbitre del Tàrrega-Vista Alegre d'ahir, Oriol Cartiel Arasa, va suspendre el partit en el minut 68 després de denunciar insults de el públic. Va demanar la presència policial però no va voler reprendre el joc.

El motiu que addueix a l'acta, a la qual va poder accedir LA MAÑANA, és que "amb l'alta tensió que hi havia tant a la zona dels aficionats com en el terreny de joc, no es podia garantir la seguretat". L'àrbitre va expressar que va sentir perillar la seva integritat física i que el joc "serà reprès amb un tir lliure directe a favor de l'equip visitant", pot ser que a porta tancada.

Des de la parròquia local es va considerar que a el col·legiat el partit se li va anar de les mans per permetre en excés el joc dur. El Tàrrega, que presentarà recurs, s'exposa a el tancament de camp, ja que l'àrbitre escriu que l'entrenador local va intentar agredir-lo després de ser expulsat per trencar una cadira i que "ja al vestidor amb la presència de l'delegat informatiu els jugadors de l'equip local han intentat tirar la porta a terra, havent d'estar 10 minuts subjectant-la".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats