Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


L'EFAC Almacelles té fins al dia 30 per tancar el tracte amb un grup inversorL'entitat aprova la filiació amb l'Athletic


L'EFAC Almacelles té fins al pròxim dia 30 d'aquest mes, límit per a la inscripció, per tancar un acord amb un grup inversor amb el qual està negociant que li permeti afrontar amb garanties la propera temporada del primer equip a Primera Catalana.

El club va celebrar la nit de dimecres a dijous l'assemblea general ordinària de socis més multitudinària dels últims anys i en ella es va aprovar, entre altres qüestions, la via lliure per a entaular negociacions amb un grup inversor que està interessat en assumir els costos i la direcció del primer equip de l'EFAC. Es tracta d'un grup d'empresaris de la província de Lleida que pertanyen a diferents sectors que estarien disposats a garantir la presència del club a Almacelles ia Primera Catalana durant la temporada 2019-2020 i crear un projecte molt ambiciós i alhora il·lusionant per a tot el futbol lleidatà, amb aspiracions d'arribar categories superiors, fins i tot Segona B.

Com penúltim punt en l'ordre del dia, es va tractar la situació actual del futbol base i es va voler deixar clar que no hi ha res que pugui posar en perill la seva supervivència. L'Escola, com es va aprovar, seguirà sent independent del primer equip i es mantindrà gràcies a les aportacions de les famílies i les subvencions de les diferents institucions públiques, a les quals l'EFAC va reiterar el seu agraïment. A més, es va aprovar la filiació amb l'Athletic Almacelles per donar sortida als juvenils que no pugin al primer equip.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats