Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Les lligues territorials tornaran a l'octubreEl primer cap de setmana arrenca la Primera, Segona i Tercera catalana


La Federació Catalana de Futbol ha donat llum verda a les dates d'inici de competició de futbol i futbol sala per a la temporada 2020-2021.

L'acord, aprovat en la reunió de la Junta Directiva corresponent a juliol, que va tenir lloc ahir a la seu central de la FCF, a Barcelona, ??estableix el cap de setmana de el 3 i 4 d'octubre com el d'arrencada de les competicions oficials de àmbit territorial a Catalunya, amb la disputa de la primera jornada de campionat en les principals lligues, tant de futbol com de futbol sala.

La Primera, Segona i Tercera Catalana aixecaran el teló el 3 i 4 d'octubre en el futbol amateur masculí, i en futbol amateur femení està previst que arrenquin en la mateixa data la Preferent i Primera Divisió. Els grups de la Quarta Catalana, així com els de Divisió d'Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base seran els següents a donar el tret de sortida, el 10 i 11 d'octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió tant masculina com femenina ho farà el 17 i 18. La resta, el 24 i 25 d'octubre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats