Lleida
11 / 27° C (sol)
97% 26 km/h


L'Hèrcules envia 200 entrades per al partit de dissabteEl club espera 10.000 persones al Rico Pérez


Hèrcules i Lleida, dos dels grans d'aquesta temporada, es juguen la possibilitat de sortir de la zona de play off dissabte en un partit que pot significar un punt d'inflexió per a tots dos. Conscients d'això, els dos clubs han impulsat iniciatives perquè les seves aficions no es perdin el xoc.

Els alacantins han llançat una promoció mitjançant la qual els seus socis poden aconseguir tres entrades al preu d'una, mentre que els no socis poden accedir a un 2x1. L'objectiu és aconseguir la millor entrada de l'any amb 10.000 persones al Rico Pérez.

Davant d'aquest panorama, des del Lleida Esportiu es fa una crida a repetir la marea blava d'altres anys perquè l'equip d'Oliva ho necessita. De moment, el club rebia ahir 200 entrades per part de l'Hèrcules i confia que es puguin esgotar. Per això ha llançat una generosa oferta mitjançant la qual els abonats de l'entitat poden gaudir d'autocar i entrada gratis per a aquest partit i els no abonats també podran desplaçar-se per 35 euros. El club només de despatxar el pack complet com a mesura de seguretat, ja que d'aquesta manera tindrà controlats a tots els aficionats que viatgin i que seran ubicats en una zona específica per a ells.

Els abonats i aficionats que ho desitgin podran reservar el seu viatge demà i divendres. L'horari de les oficines del Camp d'Esports és de les 16.30 fins a les 20.30 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats