Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'ICG Lleida-Oviedo, en perillLa vaga general de divendres podria obligar a ajornar el partit.


El club lleidatà va contactar amb l'Oviedo dimarts passat per plantejar-li la suspensió del partit al·legant que, davant la tensa situació que es viu a Catalunya, no podia garantir ni l'obertura del pavelló ni que el club asturià arribés a temps.

Des d'Oviedo es va donar la conformitat amb un matís. El club té reservat el desplaçament, viatja el divendres al matí, des de fa temps, i no volia perdre els al voltant de 3.000 euros que ja ha abonat. A partir d'aquí es va plantejar l'opció de jugar dissabte, però el problema era el mateix: qui paga la nit d'hotel? Ahir a la tarda l'ICG Força Lleida sol·licitava formalment l'ajornament del partit a la Federació Espanyola.

El partit de demà entre lleidatans i asturians està en l'aire la de Bàsquet al·legant que s'adheria a la vaga general. Des de Madrid no es va posar cap problema però s'instava als dos clubs a posar-se d'acord. Arribats a aquest punt el bucle es reproduïa. Qui es fa càrrec dels diners gastats per l'Oviedo per viatjar a Lleida? La resposta era la mateixa que dimarts. O sigui, ningú. I els asturians no estan disposats a perdre una xifra que a la LEB Or suposa una important despesa. És molt possible que el partit no es jugui perquè més enllà de temes esportius i econòmics està la seguretat, que la Paeria tampoc podia garantir, i el que pugui ocórrer durant el xoc, com una possible invasió de pista o altres accions. La solució segurament arribarà avui, tot i que algú haurà d'assumir els 3.000 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats