Lleida
17/30° C (sol)
97% 26 km/h


L'Ilerdauto jugarà la Final a 4 al Barris Nord



L'equip d'Encuentra se sobreposa a la seva inferioritat física


FC Barcelona, B, 54: El Hadji (13), Font (2), Bolmaro (5), Fernández (6), Rodríguez (3), Martínez (2), Goulmy (6), Bratanovic (7), Zizic (2), Badji (2) y Carreño (6) 

Ilerdauto Pardinyes, 56: Rubín de Celis (6), Davis (18), Rodríguez (2), Duch (8), Fernández, McCulloch (3), Domingo (13), Gasque (2) y Lobaco (4). 

L'Ilerdauto Pardinyes si jugarà la Final a Quatre de la Lliga Catalana LEB que es disputarà aquest cap de setmana al Barris Nord després de guanyar ahir el Barça B per 54-56.

Vuit punts de Wendell Davis, amb dos triples inclosos, van obrir al primera escletxa en el marcador a favor de Ilerdauto (2-8) davant un filial blaugrana que no sabia traduir la seva superioritat física i domini en el rebot en punts. Els de Gerard Encuentra tampoc Encuentraven el cèrcol amb claredat, però guiats per Davis es van anar al final del primer període amb un 7-14.

En el segon el filial va aconseguir acostar-se fins a un 18-19, moment en el qual Encuentra parava el partit i a la sortida del banc apareixia la figura d'Rubín de Celis per anotar dos triples consecutius que tornaven a donar aire als lleidatans i permetien acabar el segon parcial amb 27-33.

La tònica del tercer període va ser un calc del que estava sent el partit. Superioritat física local, però nul encert davant un Ilerdauto que tampoc tenia el dia en el tir però tirava de la seva defensa i les individualitats per seguir per davant per tancar el tercer període amb un triple de Duch (44-49).

A falta de 4'27 "el Barça B va poder capgirar el partit quan Rodríguez anotava un triple (51-53) i els àrbitres xiulaven falta en defensa, però en la posterior possessió Bolmaro va fallar i McCulloch situava el 51-56. D'aquesta manera s'arribaria als dos últims minuts amb 54-56 i una guerra de nervis de la qual els lleidatans van sortir victoriosos.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



Articles relacionats