Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Lleida i FC Vilafranca negocien una filiacióL'acord es podria signar aquesta setmana


El recorregut judicial dels recursos de el Lleida Esportiu està pendent de donar més novetats en un sentit o en un altre, i mentre el treball de la configuració de la plantilla de la temporada que segueix afectat per la incertesa del coronavirus, el club segueix fent gestions.

En aquest sentit, altres àmbits de club segueixen movent-se i en aquest sentit, segons va publicar ahir FutbolCatalunya.com el Lleida Esportiu està a punt de signar un acord de col·laboració amb el FC Vilafranca.

L'acord es tractaria d'una filiació i aquesta informació apunta que els presidents Albert Esteve i Joan Soler podrien signar-la aquesta mateixa setmana. Cal recordar que el club, recentment, està fent passos per reforçar la faceta institucional. En aquest sentit cal interpretar-se la incorporació de l'exfutbolista i exjugador de la UE Lleida Gerard Escoda com a Director d'Operacions del Club. Escoda s'ha compromès amb el bloc de la Terra Ferma fins al 2024 i serà adjunt a la presidència i a l'àrea esportiva de club, a més d'encarregar-se de la gestió i representació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats