Lleida
8/22° C (boira)
97% 26 km/h


Luso: "Hem de fer valer el nostre compromís a casa"El Lleida Esportiu prepara el partit contra l'Espanyol B.


A tres dies perquè el Lleida rebi l'Espanyol B en el segon partit a casa de l'any, Luso i Raúl González van coincidir ahir a dir que estan centrats en corregir els errors dels últims partits i en què és bàsic fer-se forts al Camp d'Esports. "Ja hem guanyat dos partits fora de casa i des d'aquesta confiança hem de fer valer el nostre compromís a casa. Veient vídeos i fent balanç de l'últim partit està clar que cal corregir errors, és el que hem estat treballant, però sempre és millor fer-ho des de la victòria ", va explicar Luso.

Sobre l'Espanyol, el central va explicar que el va anar a veure al camp de l'Ebre i que li va transmetre molt bones sensacions. "Tenen moltes virtuts i molt desvergonyiment. És un equip que li agrada molt jugar en profunditat, així que haurem d'estar atents ", ha assenyalat.

D'altra banda, Raúl González, davanter titular en les 3 primeres jornades de lliga, va insistir en el fet que a l'equip "som molts nous i del que es tracta a hores d'ara és de seguir creixent".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats