Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Manu Molina admet que "no he estat del tot feliç aquí"Trilles valora anar-se'n per "problemes familiars"


La temporada està liquidada per al Lleida Esporiu i es comença a abordar el futur. A l'espera de les reunions amb el club, els jugadors fan balanç del viscut amb vista a la temporada que ve.

El club de la capital del Segrià anirà abordant pas per pas cada situació. De moment, els jugadors, que estan entrenant, comencen a fer les seves valoracions. Aquest és el cas del migcampista Manu Molina, que no garanteix la seva continuïtat malgrat tenir un any més de contracte.

"Estic en un període de reflexió. Desconnectarem quan marxem de vacances, tinc una any més de contracte, però no he estat del tot feliç a Lleida. Però és un tema que ha de gestionar el meu representant amb el director esportiu", va explicar el jugador, que va tenir un inici de temporada complicat abans d'assentar-se com a titular indiscutible. "He estat bé, però al principi no jugava i volia marxar al desembre i a partir del camp de la Reial vaig començar a jugar-ho tot, però això no esborra el que ve de darrere, perquè al final jo he d'estar a gust en un lloc. Ja es veurà el que passa", va dir el futbolista.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats