Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Marc Márquez, confiat a fer un bon cap de setmana a AssenÀlex Márquez, motivat i amb ganes de vacances "en la millor situació"


El català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), líder del mundial de MotoGP, confia en protagonitzar un bon cap de setmana al circuit d'Assen, escenari del Gran Premi dels Països Baixos.

"Estic segur que tindrem una cursa fantàstica diumenge", va afirmar el pilot de Repsol Honda, que va destacar que "la meteorologia s'espera que sigui bona, així que confio que puguem fer un bon cap de setmana".

"En el circuit d'Assen has de ser molt precís i és molt difícil ser constant, que aquestes seran consistent i precís en els ràpids canvis de direcció és molt important per anar bé", va explicar a la nota de premsa de l'equip Repsol Honda.

"Tinc moltes ganes de córrer-hi de nou, perquè hem tingut grans lluites en el passat i hem ofert un gran espectacle als aficionats", va destacar Marc Márquez.

Àlex Márquez, motivat i amb ganes de vacances "en la millor situació"

El cerverí àlex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex), líder del mundial de Moto2, viatja a Assen, escenari aquest proper cap de setmana del Gran Premi dels Països Baixos, motivat i amb ganes de marxar de vacances després de la cursa d'Alemanya "en la millor situació possible".

"Arribem en un molt bon moment de forma, després de tres victòries que, per descomptat, intentarem aprofitar i mantenir per arribar a l'aturada estiuenca en la millor situació possible", va explicar el petit dels germans Márquez.

"Assen és un circuit molt bonic en el qual sempre he gaudit moltíssim, és un traçat ràpid en el qual qualsevol error penalitza molt, per la qual cosa cal estar molt concentrat en tot moment", ha reconegut el pilot d'Estrella Galícia 0'0 a la nota de premsa de la seva escuderia

"Tinc curiositat per veure com es comporta el motor Triumph en aquesta pista; serà un cap de setmana de treball dur en el qual des del primer moment haurem de preparar una carrera que no serà gens fàcil", ha manifestat Alex Márquez.

"Estic molt motivat i amb moltes ganes de disputar aquest Gran Premi, si bé l'objectiu no canvia i és centrar-nos en la nostra feina des del primer moment i intentar acabar la cursa entre els cinc primers", ha afegit.

El seu company d'equip, Xavier Vierge, ha explicat que Assen és un circuit que sempre li ha agradat molt.

"És espectacular, amb corbes amb peralt en què és molt fàcil gaudir, però arribo molt motivat després del gran premi de Montmeló", va afirmar Vierge.

"Va ser un cap de setmana dur però en què tot l'equip va treballar molt bé i vam acabar fent una bona carrera i traient informacions molt útils", va continuar el pilot d'Estrella Galícia.

"El test que vam fer dimarts va ser positiu i profitós; seguim progressant i tinc ganes de que el treball que vam fer es plasmi; el nostre objectiu serà intentar lluitar per estar entre els cinc primers i estic segur que si treballem en la mateixa línia que en Barcelona ho aconseguirem ", va dir.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats