Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


Márquez: "Espero que aquesta posició no sigui la real"El lleidatà veu a les Ducati per sobre


Marc Márquez va deixar al marge a tots els seus rivals en els entrenaments lliures del GP de Catalunya per centrar-se en aconseguir una bona posada a punt per a una carrera que considerada de les més "importants" per a marcar les diferències.

Les claus d'aquesta primera jornada es van veure ràpid doncs ja en els primers lliures el líder del mundial va canviar la seva estratègia d'entrenaments, en sortir a rodar pràcticament en les mateixes condicions que els seus rivals, amb pneumàtic tou davant i compost intermedi darrere, però en els últims minuts va canviar el darrere i va posar tou amb el clar objectiu d'aconseguir un bon temps. Finalment va ser novè.

Tot i que aquest temps no va ser excessivament brillant sí que li va permetre anar-se'n a dinar al capdavant de la taula per a, en la segona sessió, que es disputa més o menys a la mateixa hora que la cursa de diumenge, centrar tot el seu treball en aconseguir un bon ritme de carrera.

Inicialment Márquez va rodar amb els compostos més tous tant davant com darrere i només en la seva tercera i última sortida va muntar el pneumàtic dur davant i intermedi darrere, que va ser quan va protagonitzar el seu millor temps d'1: 40.963, probablement el segon en què hi haurà el ritme de carrera.

Sobre el canvi d'estratègia, Márquez va afirmar que havien tret "bona informació" i que, evidentment, esperava i confiava que "la posició d'ahir no sigui la real". El pilot de Cervera també va afirmar que veu el ritme de les Ducati "una mica per sobre", però que "intentaran impedir-ho".

En Moto3, Alonso López i Sergio García, de l'Estrella Galícia, sorprenen a Montmeló en marcar les dues millors voltes.

Àlex Márquez i Thomas Luthi mantenen el duel a Montmeló

El suís Thomas Luthi de Kalex i el lleidatà Àlex Márquez van mantenir ahir el dol i les posicions al final de la primera jornada d'entrenaments per al Gran Premi de Catalunya.

L'augment de les temperatures va fer que els motors no rendissin tan bé com al matí i per aquest motiu van ser molts els pilots que no van aconseguir rebaixar els seus temps matinals, el que sí havia succeït anteriorment en la categoria de MotoGP. Luthi i Márquez, vencedor dels dos últims grans premis disputats fins a la data, no van poder millorar els seus temps, però tampoc ho van fer els seus rivals més directes com l'espanyol Jorge Navarro o l'italià Enea Bastianini.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats