Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Martí Serra: "Fitxo pel Llista per créixer i donar alegries"El tècnic Albert Folguera celebra la incorporació "d'un dels quatre o cinc millors porters" per suplir Lluís Tomàs


La porteria del Llista Blava ja té substitut. El jove de 23 anys Martí Serra, procedent del Calafell, serà l'encarregat de substituir al trempolí Lluís Tomàs després de deu temporades consecutives.

El guardamenta arriba al Llista amb molta ambició i així ho va afirmar ahir durant la seva presentació en l'establiment que regenta el president de l'entitat, Enric Duch. "Vinc al Llista perquè en els últims tres anys ha fet les coses molt bé i crec que és un club on créixer com a porter i donar moltes alegries". Així de sincer i confiat en les seves possibilitats es va mostrar Martí Serra a la primera presa de contacte amb la seva nova samarreta.

"El conec des que té deu anys i sempre va ser la nostra primera opció; quan Lluís (Tomàs) ens va plantejar que anava a deixar-ho li vaig preguntar a quin porter podia trucar i em va dir que a Martí Serra ". Això és el que va explicar ahir l'entrenador de l'equip, Albert Folguera, sobre algunes de les interioritats que han portat a el fitxatge de Martí Serra pel Llista. "És un valor consolidat i alhora el porter amb més projecció de l'OK Lliga, està entre els quatre o cinc millors", va destacar el tècnic de Bell-lloc, que començarà la seva onzena temporada al capdavant de l'equip.

"Volem ser un equip que torni a il·lusionar", va destacar també Folguera durant la compareixença. El nou porter llistat destacar en el seu torn de paraula que "Lluís (Tomàs) ha deixat el llistó molt alt però espero respondre a les expectatives". Serra es va mostrar disposat a suportar la pressió perquè "els objectius alts t'ajuden a créixer".

Martí Serra entrarà a formar part de la dinastia de porters que han defensat els colors de l'Llista procedents de Sant Hipòlit de Voltregà, com Guillem Trabal o Roger Torelló. "Tothom parla bé de Lleida", ha destacat Martí Serra. "Té presència sota pals, un bon percentatge a bola aturada i caràcter", va destacar Folguera. El Llista comptarà també amb el retorn de Bruno Di Benedetto i amb Jepi Selva. El Llista està pendent de poder entrar al pavelló a recuperar material i efectuar algun entrenament.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats