Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


Mirotic: "Aquest és un pas endavant en la meva carrera"El Barça presenta l'ala-pivot i va a per Abrines


El nou jugador del Barcelona, l'ala-pivot montenegrí amb passaport espanyol Nikola Mirotic, va assegurar en la seva presentació de tornar a Europa amb el Barça, després de cinc anys reeixits en la NBA, és "un pas endavant" en la seva carrera.

"Sóc molt conscient del que suposa aquest pas. Pensant-ho bé, jo el que vull és marcar una època aquí. I jo volia tornar en els millors anys, no amb 33 o 34, a punt de retirar-me. Vull marcar una època, liderar i ser important en un equip que pugui guanyar molts títols ", va explicar el jugador.

Mirotic va admetre que la decisió de deixar la millor lliga del món no va ser fàcil, però ha insistit que tant ell com l'equip blaugrana "comparteixen ambició" i que ara buscava trobar estabilitat per a la seva família.

"Em vaig fer important dins de la NBA i en bons equips. He jugat quatre play offs a cinc anys. Però arriba un moment a la vida que volia alguna cosa més. És dur estar a l'NBA, també per a la família. He estat traspassat tres vegades en dos anys i, si ara seguia, m'anaven a traspassar una altra vegada ", ha recordat.

L'ala-pivot ha reconegut que va parlar amb el seu nou entrenador, Svesislav Pesic, fa un parell de dies, després de la confirmació oficial del seu fitxatge, i ha destacat que els dos compartien "les mateixes opinions" i que van quedar en tornar a parlar aviat.

El mànager de la secció de bàsquet del Barcelona, ??Nacho Rodríguez, va confirmar durant la presentació de l'ala-pivot que l'equip blaugrana negocia amb Alex Abrines per tancar la plantilla de la propera temporada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats