Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h


Molo: "Estem preparats"El tècnic adverteix que serà una temporada atípica i que hi ha marge de millora, però que tots els equips estan igual


Arriba l'hora de la veritat i en la primera prèvia de la temporada Molo va passar revista a el passat, present i futur del Lleida Esportiu.

De cara a l'estrena, el tècnic reconeixia que "arribem amb una barreja d'il·lusió per tornar a competir i incertesa per tot el que estem vivint. Serà una temporada atípica per molts motius".

Molo ha advertit que "la nostra millor versió a nivell físic, mental i de conceptes la donarà el temps, però arribarem en condicions òptimes per competir i començar la lliga amb garanties".

A partir d'aquí, el tècnic es va mostrar crític amb la situació perquè "és una contradicció que l'any que més temps ens caldrà a tots després d'estar set mesos aturats és el que menys temps tindrem. La federació va decidir aquest format provocat per com va acabar la temporada passada i jugar-nos el que ens jugarem en un any de pandèmia em sembla com a mínim curiós per no dir una altra cosa".

"Tots els clubs ens estem jugant massa i en 20 jornades possiblement l'atzar sigui un element important. Que t'entri la Covid al vestidor, t'afecti més o menys ... serà un any amb molts obstacles i partits suspesos, però en el qual en la jornada 5 portarem el 25% de lliga i això és complicat. Ens caldrà un alt grau de capacitat d'adaptació i l'equip que millor ho faci tindrà més avantatge per aconseguir l'objectiu", afegia.

Sobre el retard de l'equip a l'hora de tornar als entrenaments va indicar que "possiblement ens hagués agradat començar abans, però entenc que no es pot començar una competició sense que la federació digui una data oficial. Es va parlar de principis de setembre, després finals de setembre, fins i tot gener ... entenc que el club estava esperant una confirmació oficial".

"Sé on sóc. Això és el Lleida i tenim un repte molt important que hem de prendre amb responsabilitat però sabent les dificultats que tenim. En 20 partits pot passar qualsevol cosa. Dependrà de moltes situacions, però estem preparats per competir i tornar a il·lusionar tothom".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats