Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h


Molo: "La ratxa de resultats m'ocupa però no em preocupa; som competitius"El tècnic apel·la a la calma perquè "no hi ha motius per alarmar-se"


L'entrenador del Lleida Esportiu, Molo, ha assegurat que la mala ratxa de resultats en les últimes jornades no el preocupa perquè l'equip està sent competitiu.

"Estic ocupat, que no preocupat, a intentar canviar aquesta ratxa. Quan les coses no surten com un vol intentes cuidar molt més els detalls. Entenc que de la manera que s'ha produït la ratxa és important el com ha estat i no és per alarmar-se, però sí per estar ocupat i mentalitzat que cal treballar molt els petits detalls", deia el d'Almeria.

Molo ratifica el seu discurs indicant que "Llagostera és un partit que tens controlat i en què pràcticament en la primera acció que trepitgen àrea ens marquen, però després pots empatar amb un penal que falles. La setmana següent fas un partit competit amb el Barça B i et quedes amb un menys al minut 70 amb tot el que implica, però aconsegueixes empatar que amb aquestes circumstàncies podria ser fins i tot positiu. A Andorra, més del mateix amb una primera part igualada en la qual tenim una ocasió clara de Xemi abans de l'expulsió i a partir d'aquí fas esforç enorme, tens la capacitat de treure tres córners en el minut 93 i després et marquen. No cal ser alarmista però quan passen coses és perquè alguna cosa estarem fent malament".

El tècnic assegura que "el fet que quan les coses no estan sortint de el tot bé tinguem la capacitat per aixecar-nos és un repte bonic. Intentarem tornar a enganxar-nos a aquestes sensacions resultadistes que en el futbol manen tant i a partir d'aquí generar aquest clima de confiança i optimisme que teníem setmanes enrere".

Molo ha insistit que "hi ha una anàlisi positiva i és que crec que llevant del partit de la Nucia, que ja queda lluny i crec que no som l'equip que érem, el Lleida els ha competit tots i no n'hi ha hagut cap en que hagi merescut perdre, fins i tot amb circumstàncies negatives. Després estarem més o menys encertats de cara a porta, però l'equip és competitiu".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats