Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


Mor la llegenda del ciclisme Raymond Poulidor conegut com 'el etern segon'L'exciclista francès va morir per una fatiga crònica


Després de diversos mesos d'hospitalització, la llegenda francesa de l'ciclisme Raymond Poulidor va morir ahir als 83 anys d'edat.

La llegenda francesa del ciclisme Raymond Poulidor, popular per haver encarnat la figura del ''segundón'' al Tour de França, va morir ahir als 83 anys, després de diversos mesos d'hospitalització.

L''etern segon'', que té el rècord de podis al Tour de França, carrera en la qual mai es va vestir el maillot groc, era una de les cares habituals de la cursa, que després de deixar la bicicleta va seguir com a comentarista esportiu o com a ambaixador de marques de forma ininterrompuda fins a la passada edició.

Ingressat el 8 d'octubre passat afectat d'una gran fatiga a Saint-Léonard-de-Noblat, el municipi de centre de el país on residia des de fa dècades, Poulidor va morir la passada la matinada. Fill d'uns modestos parcers rurals de centre de país, Poulidor va encarnar en els durs anys 60 l'esforç de l'humil.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats