Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


Nit màgica per a l'ICGRemunta i passa a quarts de la CERS en un ambient extraordinari


ICG Software Lleida: Lluís Tomàs, Cañellas, Giménez, Creus, Candanedo (5) - Mola, Bruno Di Benedetto, Andreu Tomàs, Roberto di Benedetto, Mataix.

Igualada: Deig, Oriol Vives, Cesar Vives, Bars, Molas (5) - Prat, Méndez, Miquel, Manel de la Vall.

Gols: 1-0 Darío Giménez (15 '), 2-0 Roberto di Benedetto (19'), 3-0 Cañellas (31 '), 3-1 César Vives (34'), 4-1 Roberto di Benedetto (37 ').

L'ICG Software Lleida Llista va remuntar el 4-3 advers de l'anada en una nit vibrant.

Sota unes graderies del Pavelló Onze de Setembre que van presentar un ambient extraordinari, va ser el nom de Lluís Tomàs el que més va brillar en els primers minuts de joc. L'Igualada va començar amb energia el partit i va disposar de diverses ocasions d'or. Al minut quatre, el conjunt barceloní va donar els primers avisos però va topar amb la figura de Lluís Tomàs. Mentrestant, els locals només van aconseguir respondre amb un colpeig llunyà de Candanedo i aproximacions on va faltar precisar la passada o rematada final. L'Igualada va aprofitar la situació, i al minut 8 va disposar d'un doble dos contra un davant un Lluís Tomàs que es va mostrar incommensurable i va desbaratar les dues oportunitats d'or dels visitants.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats