Lleida
15 / 35° C (sol)
97% 26 km/h


Oliva només té 13 jugadors disponibles i el dubte de MarcEl Castelló prepara un desembarcament d'aficionats a Lleida


El Lleida no està bé. De fet, acaba de sortir de play off després de 27 jornades consecutives entre els millors. A més, els problemes s'acumulen per a Joan Carles Oliva.

El panorama per al tècnic del conjunt blau és preocupant, ja que aquesta setmana haurà de preparar la visita del Castelló (diumenge, 18.00 hores) amb tan sols 13 jugadors del primer equip disponibles i pendent de la recuperació de Marc Martínez.

A més, la majoria de baixes s'acumulen en la defensa, on només Dalmau i Soriano estaran en condicions de jugar. Zotko i Oriol seran baixa per sanció, Trilles segueix lesionat i Tano es va amb la selecció dominicana. Mentrestant, Santiago i Alpha segueixen recuperant-se. El principal maldecap del tècnic serà ja no triar l'alineació perquè té molt poc on triar, sinó la ubicació dels onze titulars. Homes com Noel o Musa sembla clar que hauran de variar la seva posició. I això si no passa res més d'aquí a diumenge.

El Castelló prepara un desembarcament d'aficionats a Lleida

El Castelló va anunciar ahir als seus aficionats que ja poden reservar les seves entrades per al partit de diumenge a un preu de deu euros. Des de Castalia s'estima que el desplaçament pot ser un dels més importants de la temporada i no es descarta superar als prop de 800 aficionats que van acompanyar a l'equip en la seva visita al Terol. Si les previsions es compleixen, el Lleida reservaria el Gol Sud i hauria reubicar els abonats d'aquesta zona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats