Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


Ortuño manté la il·lusió a la Copa



Un gol del davanter fica al Lleida a tercera ronda


Lleida Esportiu, 1: Pau Torres, Leto, Oriol, Calavera, Soriano, Trilles, Quintero (Alpha, m. 46), Albistegui, Ortuño (Pedro, m. 62), Artiles (Musa, m. 70) i Cano.

Compostela, 0: Pérez, Seoane, Sergio, Casas, Uña, Ube (Naveira, m. 80), Aythami (Vives, m. 74), Remeseiro, Abelenda (Santi, m. 57), Josiño i Villar.

Gols: 1-0, m. 38 Ortuño

Àrbitre: Baiges Dones. Va mostrar targeta a groga a Calavera, Artiles, Trilles, Ube i Uña.

El Lleida Esportiu va solucionar la segona ronda de la Copa del Rei amb un partit pràctic i de poc brillantor, però de màxima efectivitat en derrotar el Compostel·la gràcies a un gol d'Ortuño a la recta final de la primera part.

Com era d'esperar, Albadalejo va fer diverses rotacions respecte a la lliga, tot i que la profunditat de la plantilla li va permetre alinear un equip que bé podria ser el titular en algun moment de l'any. Leto entrava al lateral dret, Trilles i Soriano ocupaven l'eix de la defensa i Oriol al carril esquerre. Per davant una altra línia de quatre amb Cano, Calavera, Albistegui i Quintero, i en punta Ortuño i Artiles.

Com ja va passar davant Ebre en lliga i Terol en Copa, el Lleida va sortir a veure-les venir. O almenys aquesta era la sensació que transmetia un equip al que de moment no se li ha vist intentar portar la maneta dels partits i que ahir, a més, no tenia un dia especialment lúcid a nivell individual. Sense la pilota, era el Compostel·la qui proposava més, però es topava amb un mur. El Lleida no lluïa amb la pilota ni en atac, però tampoc passava dificultats en defensa. On sí que ho feia era al centre del camp, on en només deu minuts Calavera, Artiles i Trilles veien la targeta groga.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



Articles relacionats