Lleida
2 - 9° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Pacte extrajudicial per liquidar l'últim deute de la 'vella' UE LleidaEl conflicte per la ciutat esportiva de Torre-serona arriba al final amb l'acord entre totes les parts


L'últim deute de la ja extingida Unió Esportiva Lleida, la que fa referència als terrenys on anava a ubicar la ciutat esportiva de l'entitat a Torre-serona, ja és història. I és que ahir es va presentar un escrit al jutjat Mercantil i en el Tribunal Suprem en el qual s'indicava que l'empresa denunciant retirava la corresponent demanda que havia presentat en el seu moment a l'al·legar que ja havia cobrat el capital que reclamava. Fonts consultades per MATÍ no van poder quantificar a quant ascendia la quantitat acordada entre les parts, encara que van assenyalar que la xifra era bastant elevada.

Els fets es remunten a l'any 2006, quan es va anunciar el projecte de la ciutat esportiva de Torre-serona. L'objectiu era que aquesta fos la solució definitiva a tots els mals econòmics que tenia la UE Lleida, ja que es pretenia dotar l'entitat d'un patrimoni propi i aconseguir importants ingressos amb la construcció d'un complex residencial que estava format per 669 habitatges. Amb el pas del temps es va anar constituint un complicat embolic en què van desaparèixer 3,5 milions d'euros i que els administradors concursals van ser incapaços d'aclarir.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats