Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


Pitu Subirà deixa la presidència de l'Atlètic Segre després de 27 anys al clubDavid Romaní serà el seu successor a partir del pròxim 30 de juny


El futbol base lleidatà perdrà aquest proper 30 de juny a un dels seus referents. Un dels pocs directius que queden de la 'vella escola' que han dedicat de forma altruista part de la seva vida a la promoció del futbol lleidatà.

Josep Antoni Pitu Subirà deixa la presidència de l'Atlètic Segre a final de mes. Va arribar el 1993 com un pare més i en aquests 27 anys ha acabat exercint pràcticament totes les funcions possibles fins arribar a la presidència d'una manera que mai hagués volgut.

"L'any 2016, quan va morir Ramon Farrús, no volia seguir i els companys de junta em van demanar que ho fes. Finalment vaig accedir advertint que ho faria només fins al 2019. Per donar una transició més fàcil i amb més possibilitats de trobar gent que seguís amb el projecte vam fer una junta molt àmplia amb 30 persones pensant que amb el temps quedaríem menys, tal com ha acabat passant. Hi ha 14 o 15 persones de les que ha sorgit David Romaní com a nou president.

És una persona vinculada al club que, com tots els que en el seu moment vam començar, té aquí als seus fills i vol treballar pel club ". 27 anys després, el dirigent lleidatà té clar que "el pitjor moment va ser quan va morir el president i amic Ramon Farrús; per tot el que implicava a nivell personal i de club ". I el millor ha estat "quan he vist que jugadors que han confiat en nosaltres han arribat a fites importants i altres que han arribat a ser persones dins del seu àmbit i recorden al Atlètic Segre amb afecte".

"He aportat el que podia i em vaig amb la consciència tranquil·la i content per la feina que hem pogut fer amb tots els companys de junta". "La gran eclosió del club va ser quan vam venir a l'actual camp de gespa artificial el 13 de gener del 2000 amb 12 equips i ara som 33. Vam venir amb 150 jugadors i un juvenil Preferent i ara som 460 jugadors, 33 equips, dels quals alguns estan a Divisió d'Honor i Preferent arribant a un sostre elevat per al que és Lleida ", afegeix.

futur

De cara al futur, Subirà té clar que "el club està consolidat a nivell social, econòmic i esportiu. A nivell estructural faltaria donar algun pas més i al meu em

agradaria fer-ho amb alguna estructura que és necessària. La meva gran il·lusió és poder dotar el camp d'una tribuna coberta ". L'extensa trajectòria avala el treball realitzat per Pitu Subirà.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats