Lleida
8-19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Ridícul de l'ICG Força Lleida a Palma (85-57)Els lleidatans encadenen el cinquè revés consecutiu


Iberojet Palma, 85: Bivia (10), Motos (2), Hernández (5), Ucles (20) i Guerra (16) –5– Gludittis (2), Tomás (7), Quintela (10) i Barber (13).

ICG Força Lleida, 57: Turner III (16), Djuran (5), Mbaye (2), Quintela (7) i Kyei –5– Chapela (5), Feliu (4), Stutz (7), Steel (2), Lafuente (4) i Fall (5).

La visita a Palma va estar lluny de ser el punt de reacció d'un Força Lleida que va estrenar patrocini encaixant un contundent revés.

La cinquena derrota consecutiva de l'equip lleidatà va arribar després d'un mal partit en què el Iberojet Palma va dominar pràcticament de principi a fi i en què només hi va haver un indici de reacció en l'inici del segon parcial, que va acabar sent un miratge.

El partit va arrencar amb pocs punts a Son Moix en un partit en el qual ni Iberojet Palma ni ICG Força Lleida trobaven el seu lloc sobre la pista en els primers compassos. Els locals van ser els primers a reaccionar, amb una bona defensa i efectius en el rebot defensiu, una tònica que van ser capaços de sostenir durant tot el partit.

Els locals es posaven + 6 en l'electrònic passats els 5 primers minuts de partit. Un triple de Stutz i 2 punts de Mbaye posaven al ICG Força Lleida un per sota en l'electrònic i, quan el Iberojet Palma semblava que tornava a escapar-se en el marcador, Djuran de 2 anotava en l'última jugada i posava el 21-18 al final del primer quart. El resultat final donava esperances que els lleidatans poguessin ficar-se en el partit.

L'ICG Força Lleida, que estrenava el flamant patrocini de l'empresa tecnològica lleidatana, es posava per davant en el lluminós de manera ràpida en l'inici del segon parcial, però va resultar un miratge.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats