Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Rubiales convida els clubs a negociar sobre partits fora del cap de setmanaEl jutge va dictaminar la setmana passada que no es podia jugar en dilluns


El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha convidat els clubs professionals a "mantenir una negociació franca i de bona fe" per "arribar a un acord de manera immediata en l'extensió de la jornada de competició oficial més enllà dels dissabtes i els diumenges ".

En una carta enviada als presidents i representants d'aquests, Rubiales ofereix començar a parlar "aquesta mateixa tarda de dilluns", després de l'Assemblea de Laliga que se celebra avui, "precisament aprofitant que els clubs ja són a Madrid", segons va confirmar la RFEF.

L'escrit, enviat també a la presidenta i el director general del Consell Superior d'Esports (CSD), María José Rienda i Mariano Soriano, planteja "avaluar la possibilitats d'arribar a un acord satisfactori tant per als clubs Professionals -que sou una part importantíssima l'ens federativo- com per a la pròpia RFEF -que aglutina tot el futbol espanyol- ".

"Ja hi haurà temps d'avaluar i analitzar el per què s'ha arribat a eta situació. És ineludible fer-ho, però ara és moment de sumar, és moment de dialogar i és moment de trobar una solució satisfactòria per a tots en benefici del conjunt del futbol espanyol ", afegeix.

Rubiales, que disculpa la seva presència a l'Assemblea de Laliga per "compromisos previs ineludibles", recorda en el seu text que la invitació a reprendre el diàleg suspès per la Laliga es produeix després que el Jutjat del Mercantil nº 2 de Madrid dictés el passat divendres unes mesures cautelars que la "RFEF complirà, com no pot ser d'altra manera en un Estat de Dret, en tota la seva extensió".

La RFEF està a l'espera que des Laliga o el jutjat, li notifiquin el dipòsit o l'aval de la caució prevista en l'acte judicial i que complert aquest, Laliga li traslladi oficialment, "als efectes esportius, competicionals i arbitrals oportuns, els horaris dels partits de les tres primeres jornades i, quan sigui procedent, de les següents "per poder complir amb les seves" obligacions sobre això ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats