Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h


Solidaritat de 0 a 16 anysLa #Confinakids reuneix 125 nens i nenes en una jornada a casa.


La #Confinakids, la cita esportiva, lúdica i solidària organitzada per Iter5 amb el suport de Xavi Thai Assessor Esportiu, ha aconseguit recollir aquest diumenge 1.050 euros que es destinaran íntegrament a les beques menjador de Càritas Diocesana de Lleida.

La jornada va comptar amb la participació de 125 nens i nenes que van respondre a la crida solidària que agafava el relleu de la #ConFinaRun celebrada el 5 d'abril a benefici de l'IRB Lleida.

Dirigida a un sector d'edat dels 0 als 16 anys, la #Confinakids va oferir als participants la possibilitat de córrer en diferents modalitats i distàncies, fins i tot en parelles, sempre buscant la diversió i fer activitat física. Així, es va poder córrer sobre cinta, a la terrassa, el balcó, al jardí, amb una cullera i un ou a la boca, a peu coix, amb els peus junts saltant com una granota, fent el carretó, amb els cordons lligats amb la sabatilla del germà o germana, amb els ulls tapats, etcètera.

Tots els participants van rebre una bossa de corredor virtual amb diferents obsequis de les empreses i firmes col·laboradores. Així, Altana Wear va aportar una samarreta tècnica, Plusfresc Lleida un suc de fruites, Wala un codi descompte per fer compres en línia, Font Puericultura un descompte per a la compra en línia a través del seu web i comercialitzadora Torres Energia un llibre per pintar, el mateix que el Pot Petit.

Paral·lelament a la cita esportiva, i a través de les xarxes socials d'Iter5, es van oferir diferents actuacions musicals i teatrals. En aquest sentit, cal destacar la col·laboració desinteressada d'Escena Familiar, Nopatiskos Teatre, Lazzigags, Dj Lokito, El Pot Petit, Pastorets Rock, al Conservatori de Lleida i Dàmaris Gelabert. També hi va haver diferents sortejos per gentilesa de Floristeria Sisor, El Genet Blau i comercialitzadora Torres Energia i es va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats