Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


"Tenim un 70% d'opcions de poder jugar a LEB Plata"El president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, presenta la campanya de socis i diu que només falta suport de la Paeria


El club compta amb la massa social, la massa empresarial i només falta aconseguir un suport institucional que podria arribar a principiosde la setmana que ve després d'una reunió amb la Paeria.

El Club Bàsquet Pardinyes té aquest dijous com a data límit per abonar l'aval que permetria el seu ascens a LEB Plata.

El president del club, Jordi Mauri, va assegurar ahir en roda premsa que ara mateix hi ha un 70% de possibilitats de pujar de categoria.

Tot depèn d'una reunió decisiva la setmana que amb la Paeria que confirmi el suport a l'equip que va prometre l'anterior govern. Aquesta reunió ha de donar-se abans que el club hagi de prendre una decisió.

La direcció es va mostrar optimista per arribar a un acord i ha remarcat que si l'ajuntament se suma segurament també tindrien el suport de la Diputació de Lleida quan aquesta es constitueixi. El President del Bàsquet Paridnyes va afirmar que compta amb el suport de la massa social amb els carnets de socis i amb la campanya de micromecenatge que van realitzar. També té acords empresarials amb petits patrocinadors i l'espònsor principal.

Mauri va recordar que al principi les posibilades d'estar la temporada que ve al LEB Plata eren gairebé impossibles i que ara només falta el 30% de suport de la massa institucional.

El CB Padinyes també va presentar la campanya d'abonaments per a la temporada que també depèn del seu ascens a LEB Plata.

Si el club ho aconsegueix, comptaran amb tres tipus d'abonaments: juvenil (fins a 25 anys amb Carnet Jove) de 25 €, adult de 50 € i familiar de 100 €. A més comptarien amb descomptes jubliados, aturats i discapacitats.

El president del club, Jordi Mauri, va destacar que aquests preus són assequibles per a tothom. A més, Mauri també va dir que si l'equip puja es cobraran entrada per veure els partits. "Per 5 € es podrà veure partits molt interessants com el Barcelona B, va afegir.

També van presentar el cartell per promocionar aquests abonaments dissenyat per Pol Puertas. Aquest reflecteix les ànsies de l'equip per ascendir amb el lema "Somiem en plata". A la imatge del cartell hi ha unes vies de tren que expliquen la història del club i una maleta amb el logo de la Lliga LEB Plata.

La temporada passada van comptar amb uns 200 abonats que esperen triplicar-, almenys, en la nova temporada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats