Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


Toni Nadal: "Rafa es retirarà quan no es vegi capaç de guanyar"L'exentrenador de Rafa Nadal ofereix una conferència a Lleida


"Rafa estarà en actiu mentre tingui ganes i la satisfacció de lluitar per sentir-se viu amb el que fa", va afirmar el tècnic.

El Club Tennis Lleida va acollir ahir la XI Jornada Anual del Club Lleida ESADE Alumni amb la conferència de Toni Nadal, entrenador i oncle de Rafa Nadal.

La xerrada de Nadal portava per títol Tot es pot entrenar i posava l'accent en la capacitat i necessitat de millorar sempre en cada esport. Precisament aquesta va ser sempre la preocupació de l'entrenador del mallorquí. També va destacar la importància de tenir una actitud i un compromís amb el que es fa.

Toni Nadal va parlar de moments viscuts amb el seu nebot i dels consells que li donava mentre l'acompanyava a cada torneig. Ha destacat la seva innocència i la seva il·lusió que encara conserva de la seva infantesa.

L'oncle de Rafa Nadal també va mostrar preocupació per la irrupció de la tecnologia en els arbitratges. Ha remarcat que "és un error pensar que aquests mètodes van a solucionar tot". A més va destacar que actualment, la manca de compromís comporta l'abandonament dels esportistes. L'entrenador del tennista espanyol també va parlar sobre quan podria retirar-se. En aquest sentit Toni Nadal va dir que Rafa seguirà en actiu mentre se senti bé amb el que fa. Tot i això, ha destacat que en el moment que el Rafa no se senti capacitat per guanyar més tornejos es retirarà.

D'altra banda el director del Club Lleida ESADE Alumni, Xavier Roca, va mostrar satisfacció de tenir la conferència de Toni Nadal a Lleida per la seva experiència en aquest esport.

L'acte del tècnic de Rafa Nadal va generar molta expectativa amb més de 500 inscrits.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats