Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Toni Seligrat: "Desitjo que a Molo i el Lleida els vagi bé"L'extècnic blau afirma que "la clau de l'èxit serà que sigui capaç de fer que el seu missatge li arribi al grup"


La presentació de Molo com a nou entrenador del Lleida Esportiu va girar, sobretot, al voltant de dos noms com a fonts de les que ha begut per forjar el seu perfil, ara, com a tècnic, que són Toni Seligrat i Imanol Idiakez. L'entrenador valencià ens respon sobre com veu la nova aventura a les banquetes de l'exjugador que va dirigir.

Els referents de Molo són més. Sense anar més lluny, el mateix tècnic andalús va citar en la seva roda de premsa de presentació noms com els d'Unai Emery, amb el qual va coincidir; però la seva trajectòria al Lleida Esportiu està sens dubte marcada per l'ascendència que van tenir des de la banqueta dos tècnics oposats en molts sentits com van ser Toni Seligrat i Imanol Idiakez, però que van coincidir en saber imprimir una identitat als seus equips.

Això és el que va destacar Molo a la sala de premsa Carmelo Moncayo del Camp d'Esports, d'una forma molt vehement, en expressar que "si Toni m'hagués demanat que em tirés d'un balcó ho hagués fet, i amb Imanol igual". I aquesta és la principal reflexió que va traslladar Seligrat sobre la marxa que se li obre ara al que fos el seu pupil. "La clau de l'èxit per a qualsevol entrenador és arribar al grup i que el teu missatge cali", va destacar Seligrat, que al capdavant de la banqueta va conduir al Lleida Esportiu a dues play offs d'ascens.

Ara bé, Seligrat recorda que "vaig tenir a Molo molt jove, així que no puc valorar si ja apuntava maneres d'entrenador, ja que aquestes coses solen veure més si són les últimes etapes d'un jugador; és llavors quan comença a mostrar tendències que anirà pel camí de l'entrenador ".

Seligrat va opinar que Molo haurà de "passar un procés d'adaptació ja que el primer és controlar un mateix i veure el que el grup et demana". Això sí, Seligrat ha afirmat que "desitjo que li vagi fenomenal perquè això voldrà dir que li va bé al Lleida".

L'entrenador valencià va comentar que s'ha assegut a parlar amb equips sobre plans de futur, però va explicar també que no va tenir contactes amb el Lleida per a un possible retorn abans que el club es decantés per l'opció de Manuel Jesús Casas Molo.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats