Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Tres autocars per 20 euros per seguir el triple viatge del LleidaL'equip visita a Badalona, Ebre i Olot


El Lleida afronta una setmana amb tres desplaçaments consecutius entre Lliga i Copa i des del club s'ha llançat una campanya per als aficionats que ho desitgin puguin acompanyar l'equip a partir de 20 euros

El club, en col·laboració amb la Graderia d'Animació posarà a la venda un pack amb els tres propers desplaçaments als camps de Badalona, ??Ebre i Olot. El preu del pack serà de 20 euros per als membres de la Graderia d'Animació, 22 per a la resta d'abonats i 25 per als no abonats. Aquest preu no inclou les entrades, que el club ha de negociar amb els tres rivals.

També es pot contractar el viatge de forma unitària. Per Badalona i Ebre tindrà un cost de 10, 12 i 15 euros, mentre que per al desplaçament a Olot el cost serà de 13, 15 i 18. Els packs són personals i intransferibles.

El partit de Copa es jugarà a les 17.00 a La Almozara

 

Ha costat, però finalment l'Ebre ha fet oficial l'horari de la trobada de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei que l'enfrontarà al Lleida Esportiu en el camp del Carmen-la Almozara de Saragossa dimecres de la setmana que ve. Després de diverses gestions -els saragossans fins i tot van plantejar jugar al matí- ahir hi va haver acord perquè li xoc es disputi a les 17.00 hores. El fet que el camp no compti amb suficient il·luminació provocat aquest horari tan inhabitual.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats