Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/h


"Un Mundial és diferent; l'objectiu és disfrutar-ho "Paula Juste, convocada per a la cita Junior


La setmana passada aconseguia les mínimes en el Campionat d'Europa i ahir la confirmació oficial. Paula Juste nedarà el Mundial Júnior de natació.

La nedadora lleidatana forma part de la selecció de tretze esportistes que estaran en el Campionat del Món que es disputarà a Budapest del 20 al 25 d'agost. Juste ha aconseguit les mínimes en les proves de 400 metres lliures i 400 estils i probablement també nedarà en el relleu 4x200 lliures.

L'esportista del Club Natació Lleida va aconseguir un bitllet per a Hongria en el passat Europeu de Kazan, del qual fa una bona valoració perquè "al final tot el treball acumulat per preparar va ser molt dur però la va valer la pena perquè em van sortir molt bé les coses" .

Juste té una marca de 4'12 "75 en els 400 lliures i 4'43" 72 en estils. De cara a Budapest assegura que "estic molt contenta perquè serà la primera vegada que competeixo en un Mundial i sóc conscient que allà el nivell serà molt alt. Es tracta d'acumular noves experiències perquè realment serà diferent a Kazan ".

A partir d'aquí, Paula té clar que "intentaré millorar les meves marques personals en totes dues distàncies però amb l'objectiu de gaudir de la competició".

Històrica per al CN Lleida

La participació de Paula Juste en aquest Campionat del Món es convertirà en una fita històrica per al Club Natació Lleida, ja que serà la primera que ho aconsegueix entrenant a l'entitat i defensant els seus colors.

Amb 16 anys acabats de fer, és obvi que Paula ja ha rebut diverses propostevs per abandonar l'entitat i seguir el camí de la majoria de les principals esportistes que ha donat la natació lleidatana, però ella es manté fidel als seus orígens. "El treball que es fa al CN Lleida és molt bo i em sento molt a gust aquí, de manera que no m'he plantejat marxar. Estic bé al club i aquí continuaré mentre que li trobi bé i tingui tot el que necessito per seguir millorant ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats