Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


Una empresa coreana aportarà 150.000 euros anuals al Lleida EsportiuAlphaball s'uneix als patrocinadors fins a 2020


El Lleida Esportiu segueix augmentant la seva llista de patrocinadors i ahir va anunciar el nombre 57. Es tracta d'una empresa coreana que aportarà 150.000 euros anuals a l'entitat fins al 2020.

La firma coreana Alphaball.ai entra a formar part del grup de patrocinadors principals del Lleida Esportiu al costat de Bo Yang, Asisa, William Hill i Ramon Soler. D'aquesta manera, Alphaball tindrà presència a la part de darrere de la samarreta de l'equip blau. A més, com a part de l'acord, la marca també apareixerà a la U televisiva del Camp d'Esports, a la sala de premsa Carmelo Moncayo i en diferents panells informatius en els accessos de l'estadi.

Alphaball.ai és una empresa que es dedica principalment a l'anàlisi prèvia de partits de les principals lligues de tot el món i en la predicció de dades gràcies al desenvolupament d'una intel·ligència artificial basada en el Big Data que realitza previsions de resultats mitjançant estadístiques, antecedents i rendiment actual de jugadors.

La signatura arriba al mercat europeu de la mà del Lleida Esportiu i amb la vocació de consolidar-se després de fer-ho a Àsia.

Cal destacar també que Alphaball.ai va ser l'encarregada de la recollida de les dades personalitzades per a futbolistes -i de la seva distribució entre les seleccions i confederacions i de les estadístiques globals dels 64 partits de l'última Copa Mundial de la FIFA, disputada a Rússia aquest mateix 2018.

La signatura entre el president de l'entitat blau, Albert Esteve, i el CEO de Alphaball.ai, Js Park, es va realitzar el mes d'octubre a la seu central de la marca a Seül.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats