Lleida
7/18° C (pluja)
97% 26 km/h


Veure l'AEM per 25 eurosEl club impulsa la creació de carnets d'abonats per veure els partits del primer equipo femení


La junta directiva de l'AEM va decidir aquesta setmana iniciar una campanya de socis per a la pròxima temporada 2019-2020 per a assistir als partits del primer equip femení que participarà en Segona Divisió Pro. 

Hi haurà carnets familiars, vàlid per a quatre persones, que costarà 50€ per a tota la temporada. El carnet individual costarà 25€. A més, per als que no siguin abonats, el preu per partit serà de 2€ que s'abonaran en la taquilla del Camp del Recasens. 

A més la junta directiva va decidir que els jugadors i jugadores del club tindran accés gratuït en els partits del primer equip femení. 

Nou amistós

La SE AEM jugarà avui a les 20.30 el seu segon partit amistós de pretemporada contra el Llevant Les Planes, equip de Segona Divisió, en les instal·lacions del Recasens. En aquesta trobada seran baixa Paula Barrerira, amb molèsties a la cama dreta, i la defensa central Jeni, que es recupera de la seva lesió de turmell. Serà dubte Nadia, que en l'entrenament del dilluns va sofrir malalties musculars. Sí que estarà la defensa central Hisui Haza, que va mostrar bona impressió en el partit contra el Villareal. El Llevant Les Planes ha pujat aquest any a Segona Divisió i ha format una plantilla amb exjugadores professionals amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens per a la pròxima temporada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats