Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h


Videotrucada de suport de Saül Craviotto a les residències"Donar-vos les gràcies de cor pel feinada que esteu fent. És una tasca increïble que mai oblidarem", va dir.


El lleidatà Saül Craviotto, doble campió olímpic de piragüisme, i Perico Delgado, llegenda del ciclisme mundial, van fer sengles videotrucades a residències de gent gran per agrair la seva tasca als professionals i mostrar-los el seu suport.

Craviotto va tenir una conversa amb els professionals de la residència de Sanitas Torrelodones. "Donar-vos les gràcies de cor pel feinada que esteu fent. És una tasca increïble que mai oblidarem", va dir.

Cada centre va comptar amb un còmplice amb el personal, que es va encarregar de reunir als treballadors que el servei de el dia va permetre, connectant-en directe amb els esportistes. Aquests, a més de dedicar unes paraules emotives d'agraïment posant en valor el seu esforç, tant personal com laboral, van infondre ànim per als dies que encara queden per arribar.

Delgado, guanyador del Tour el 1988 i de la Volta a Espanya el 1985 i 1989, va connectar amb els professionals de la residència Jardins de Sabatini per expressar que "els aplaudiments cada dia a les 20 hores de la meva família són per a tots vosaltres. Ho fem amb moltíssima il·lusió i amb les ganes de guanyar aquesta batalla també per vosaltres que esteu cuidant dels altres".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats