Lleida
10 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


107 persones han dormit aquesta nit a l'alberg municipal de Lleida, la Panera i l'Espai Zero a causa del fredL'Ajuntament de Lleida amplia els allotjaments d'urgència per a les persones sense llar per les baixes temperatures


L'Ajuntament de Lleida ha ampliat els allotjaments d'urgència per a persones sense sostre davant les baixes temperatures que s'han començat a registrar aquests dies a la ciutat i les previsions de més davallades fins a finals d'aquesta setmana. La nit d'aquest dimecres, en què s'ha arribat als tres graus negatius, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, fins a 107 persones han dormit en els tres espais que la Paeria ha habilitat enguany. A l'alberg Jericó han dormit 94 persones, a l'Espai Zero, 4 i a la Panera, 9.

L'espai de la Panera s'ha estrenat aquesta nit i se seguirà habilitant com a allotjament d'emergència mentre sigui necessari quan l'alberg sigui ple. Durant el dia funciona com a menjador social municipal i a la nit s'hi han instal·lat hamaques i mantes. Té capacitat per a 20 persones, ampliable fins a 30.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats