Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Activitats per a tota la família a la Festa Major del barri de BalàfiaEl tobogan de 100 metres, protagonista de les festes


El barri de Balàfia celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major amb diverses activitats. Ahir es va iniciar la Festa Major amb la proclamació de les pubilles i l'hereu, juntament amb una llonganissada popular i un espectacle de màgia de la mà del Màgic Xema.

Durant el dia d'avui i el cap de setmana, fins al diumenge, el barri ofereix diverses activitats, tant per als adults com per als més petits. El gran atractiu d'avui és el Kamikaze Splash, un tobogan aquàtic que disposa de 100 metres en què els assistents el podran baixar amb ajuda d'un flotador. Tot seguit se celebra la xocolatada popular al carrer Lleida-Colòmbia. La nit s'acabarà amb un Fiesta Dejavu 90 's a la plaça dels Jardins de les Magnòlies. Dissabte i diumenge els assistents podran gaudir d'activitats com bitlles, el concurs de mascotes, la festa de l'escuma, la cantada d'havaneres, entre moltes altres. Les activitats estan obertes a tot el públic però els socis compten amb descomptes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats