Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Alumnat de l’IMO recapta fons per a AfanocAvui han lliurat a l’entitat els 550 euros que han recollit


Un grup d’alumnes de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí han lliurat avui a Afanoc els 550 euros que han recaptat durant el curs.

Els i les joves són participants del programa de formació i inserció i de transició al treball (PFI-PTT) de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

L’alumnat ha fet entrega dels fons a les instal·lacions de l’entitat, on han estat acompanyats de les seves professores i de la presidenta de l'IMO i regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social, Anna Campos.

Durant el curs acadèmic, els i les joves participen en un projecte d'emprenedoria que consisteix en la creació d'una cooperativa simulada. Fruit de les activitats vinculades han recaptat 550 euros destinats a finalitats socials, per a una entitat triada pels mateixos alumnes.

La tinent d’alcalde Anna Campos ha lloat l’experiència: “Volem seguir endavant amb aquestes iniciatives, on els joves viuen altres realitats i se solidaritzen amb les entitats de la ciutat, enguany, amb una situació molt marcada per la Covid-19. En el cas d’Afanoc, ha hagut de cancel·lar activitats previstes del “Posa’t la Gorra” amb el que han disminuït els seus ingressos”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats