Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Aqualia estrena a Lleida un nou servei d'avisos SMS per comunicar avariesEl sistema s'activa automàticament si l'usuari ha facilitat el número del telèfon mòbil a l'empresa


Aqualia ha posat en marxa a Lleida un servei d'avisos per SMS per comunicar possibles situacions d'avaria en la xarxa municipal d'aigua, que avisa els usuaris afectats en cas d'un incidència, i també de la resolució de la mateixa. El sistema s'activa automàticament si s'ha facilitat el número del telèfon mòbil a l'empresa. La companyia vol millorar així el servei prestat, ampliant els seus canals de contacte i els seus horaris d'atenció, posant a la disposició de tots els usuaris diferents formes de realitzar les seves gestions. A més, Aqualia també avisa a través d'aquest sistema del possible impagament d'una factura, ja sigui per la finalització del període voluntari del pagament o per devolució del banc per qualsevol motiu.

En el text de l'SMS s'indica que Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l'app Aqualia Contact, que permet efectuar el pagament a qualsevol hora de qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol lloc, simplement amb el mòbil o la tauleta. Així mateix, també es pot realitzar aquesta gestió a través de l'oficina virtual, accessible des del web d'Aqualia o a través del telèfon gratuït de l'empresa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats