Lleida
17/32° C (sol)
97% 26 km/h


Aspid aconsegueix 21 insercions laborals en el primer semestre de l’anyL’entitat ha portat a terme 3 cursos, amb un total de 474 hores de formació


Un total de 21 persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social han aconseguit feina gràcies als cursos de formació desenvolupats per ASPID durant el primer semestre de l’any. En aquests 6 mesos l’entitat lleidatana ha portat a terme 3 cursos, amb un total de 474 hores de formació. 

Concretament, han estat programats cursos de Peó d’Indústria Alimentària, Encarregat de Línia d’Indústria Fruitera i d’Administratiu Polivalent per a PIMES. Un total de 36 alumnes han completat aquests cursos, dels quals 21 s’han inserit en el mercat laboral ordinari. 

En els últims 3 anys ASPID ha desenvolupat 7 cursos de formació, fet que globalment suposa 1.820 hores d’aprenentatge i la formació de 140 alumnes. En total, l’entitat ha col·laborat amb 34 empreses de pràctiques, assolint un 60% d'inserció laboral.

D’altra banda, és previst que l’entitat desenvolupi tres cursos de formació més durant el segon semestre de l’any.

Cal recordar que, a nivell més global, els Serveis d’Orientació, Formació i Intermediació Laboral d’ASPID van atendre l’any 2018 un total de 1.350 persones amb discapacitat i/o en situació d’atur i van aconseguir que 320 dels usuaris atesos (el 23,7%), s’incorporessin al mercat laboral, després de visitar 539 empreses.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats