Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Bombers critiquen que la Paeria 'estrenyi' la seva sortida d'urgènciesUna urbanització redueix carrer a 3,25 metres d'ample


Bombers del parc de Lleida estan molestos amb la Paeria perquè les obres de reurbanització del carrer Victòria Kent dificulten la sortida dels vehicles per a les emergències.

El parc de Bombers de Lleida té dues sortides d'emergència: una cap a la partida de Vallcalent, que envolta la presó i que accedeix a Onze de Setembre, i una altra pel carrer Era Val d'Aran per la qual es dirigeixen a l'avinguda de Pinyana o la N-240, sobretot per intervenir en les urgències dels pobles propers o dels barris de Pardinyes, Balàfia, Secà de Sant Pere, Noguerola i altres.

La meitat dels nombrosos serveis d'urgència es fan per aquesta segona sortida, que ara és objecte de polèmica. Les obres de reurbanització del carrer Victòria Kent, que facilitarà l'accés a la futura instal·lació esportiva de Ciutat Jardí, han reduït considerablement l'amplitud de la calçada del carrer, que abans era d'uns 7 metres i que ara és de només 3,25 metres, ja que s'ha habilitat una vorera de 4 metres.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats