Lleida
16/30° C (sol)
97% 26 km/h


Cappont demana més vigilància a la plaça de Sant Joan de MataDes de l'associació de veïns de Cappont demanen que l'espai on juguen els nens i nenes a la plaça de l'avinguda València es converteixi en un parc amb el terra de goma


El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, va visitar ahir al matí al barri de Cappont al costat de la presidenta de l'associació de veïns, Veni Ros, i part del seu equip directiu, amb els quals va realitzar un recorregut pels carrers i places del barri. Amor, qui té assignades les funcions de regidor del barri de Cappont en el nou equip de Govern municipal, va voler conèixer de primera mà quines són les seves necessitats.

Ros ha explicat a Amor que des de l'associació de veïns de Cappont demanen que l'espai on juguen els nens i nenes a la plaça de l'avinguda València es converteixi en un parc amb el terra de goma en lloc de la terra que té ara, ja que els gossos que surten a passejar per allà deixen els seus excrements en el lloc de jocs dels més petits. També demanen que la plaça de Sant Joan de Mata, un lloc que consideren conflictiu, compti amb més vigilància per evitar actes vandàlics. Finalment, Ros va demanar a Amor que al local de l'associació de veïns s'instal·li un sistema d'aire condicionat. El regidor va prendre nota de les demandes de Ros i de tots els temes tractats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats