Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Ciutadans demana a la fiscalia investigar com i qui va despenjar les banderes espanyoles de l'Ajuntament de LleidaConsideren "molt greu" que "tres encaputxats" "campint al seu aire" per la Paeria i es pregunten si l'alcalde ho va autoritzar


El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida ha presentat aquest dimarts un escrit a la fiscalia en què demana investigar com i qui va despenjar les banderes espanyoles de la segona planta i de la terrassa de la quarta planta de la Paeria, el 3 i el 4 de gener.

Consideren "molt greu" que "tres encaputxats" entressin a l'Ajuntament i "campessin al seu aire", durant la concentració per rebutjar la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, acordada per la JEC. La líder de Cs a Lleida, Ángeles Ribes, denuncia que l'accés a la zona dels despatxos està restringit i que aquesta "invasió" de la Paeria suposa un perill pels béns i per la seguretat dels treballadors. Ciutadans demana que s'investigui si l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va autoritzar o permetre aquests actes i si van ser persones afins a Junts per Lleida els que van sostreure la bandera espanyola de la terrassa que dona al seu despatx.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats