Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Concurs de ‘migas’ i dinar popular de la Casa de AndalucíaEl tinent d’alcalde Rafael Peris saluda els participants que han gaudit de la festa al Pavelló Municipal de Magraners


La Casa de Andalucía de Lleida ha organitzat l’onzena edició del concurs de ‘migas’, que ha reunit els millors cuiners d’aquest plat típic andalús en el Pavelló de Magraners, on s’ha celebrat la competició durant tot el matí.

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha saludat els participants en el concurs, igual que ho han fet els regidors de la Paeria Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella, que han estat acompanyats pel president de la Federació de Cases Regionals de Lleida, Cosme García, i el president dels veïns de Magraners, Juan Gallardo.

El concurs de “migas” és una de les activitats que la Casa de Andalucía programa anualment en les seves Jornades Culturals, que finalitzaran el pròxim cap de setmana amb el XIII Certamen Internacional de Poesia ‘Balcón Poético Andaluz’, al paranimf de l’Acadèmia Mariana.

El concurs d’avui també ha comptat amb la col·laboració especial de l’Associació de Veïns de Magraners i els grups d’animació i socials del barri.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats