Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Controvèrsia pel projecte de la Paeria d'enderrocar 468 pisos dels Blocs la MariolaEls veïns de Ramiro Ledesma que estan de lloguer tenen por de "quedar-se al carrer"


L'anunci del projecte de la Paeria d'enderrocar els 468 pisos dels Blocs la Mariola (antic Ramiro Ledesma) per construir nous habitatges, comerços de proximitat, equipaments i noves zones verdes ha despertat reaccions contradictòries. L'associació de veïns de la Mariola està totalment a favor del projecte de regeneració urbana dels Blocs la Mariola ja que es tracta del seu principal proposta per intentar dinamitzar un barri que s'ha degradat molt social i econòmicament.

Altres entitats veïnals, per contra, creuen que es tracta d'un cert "tracte de favor" que també podria aplicar-se en altres barris de la ciutat. També hi ha dubtes sobre la seva viabilitat i, de fet, la Paeria ja va reconèixer que el projecte només es podrà dur a terme amb la col·laboració de la Generalitat, de l'Estat i de les entitats bancàries, que són propietàries de molts dels pisos afectats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats