Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Cursos de preparació per a l'alumnat de primer de l'EPSReforços de matemàtiques, física, química i disseny digital al setembre


L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ofereix enguany al seu futur alumnat de primer curs cinc tallers per preparar l'inici dels graus d'Enginyeria. Són cursos zero per reforçar la base en matemàtiques, física, química i disseny digital i tecnologies creatives que es desenvoluparan del 15 al 23 de setembre tant a la capital del Segrià com al campus UdL-Igualada.

L'EPS va engegar aquesta iniciativa per preparar el curs 2014-2015, només amb les assignatures de matemàtiques i física. A poc a poc, ha anat ampliant l'oferta. "Són assignatures que, pel seu caràcter fonamental i transversal, es consideren imprescindibles per cursar-ne altres posteriors més especialitzades als graus", destaca la directora de l'EPS, Magda Valls.

A més, enguany, "a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19 , l'alumnat de segon curs de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior ha patit, malgrat l'esforç dels centres i el professorat, una forta readaptació de la docència que pot afectar a l'assoliment adequat de continguts i conceptes necessaris en la seua futura titulació universitària”, afegeix Valls.

Així doncs, l'objectiu principal d'aquests cursos zero de 25 hores cadascun, és revisar i refrescar conceptes ja presentats en a la secundària per tal d'igualar els nivells de coneixement en aquest àmbit i, per tant, garantir un seguiment adequat d'aquestes assignatures de primer curs de les titulacions de grau de l'EPS.

La matrícula es realitzarà del 7 al 14 de setembre en format en línia o presencialment a la Secretaria de direcció de l'Escola Politècnica Superior de la UdL. Cal recordar que l'alumnat de primer curs de la UdL començarà el curs 2020-2021 el 30 de setembre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats